Zweedse media bang dat het Zweedse elftal het zonder Zlatan niet zal redden op het WK De

MATCH EURO 2016 SWEDEN vs BELGIUM GROUP F 22.06.2016 YouTube

De wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion werd maandag halverwege gestaakt vanwege de terreuraanslag in Brussel. Daarbij kwamen twee Zweedse voetbalfans om het leven. Normaal gesproken wordt een gestaakte wedstrijd volgens de UEFA-regels een dag later achter gesloten deuren uitgespeeld.

Gestaakt duel BelgiëZweden niet uitgespeeld 11ruststand ook eindstand

Doordat België-Zweden bij de rust werd stopgezet en het een officiële kwalificatiewedstrijd betreft, moet de tweede helft nog gespeeld worden. Dat schrijft het reglement van de UEFA voor.

UEFA neemt besluit: België en Zweden hoeven wedstrijd niet uit te spelen. Wessel Antes 14:52 19.10.2023. Laatste update: 15:13 19.10.2023. Het EK-kwalificatieduel tussen België en Zweden wordt.

UEFA EURO 2016 Sweden V Belgium Editorial Stock Image Image of audience, match 89228679

België is bereid om de tussenstand tegen Zweden te zien als eindstand, ondanks dat het negatieve gevolgen kan hebben.

Sweden Belgium 12 YouTube

Normaal gesproken wordt de tweede helft van de wedstrijd vandaag gewoon afgerond achter gesloten deuren. Die optie is in ieder geval al uitgesloten aangezien de Zweedse spelers en staf al.

Rode Duivels Maak je selectie voor België Zweden Het Nieuwsblad

Volg de live Voetbal-wedstrijd van de EK-kwalificatie tussen België en Zweden met Eurosport. De wedstrijd begint om 20:45 op 16 oktober 2023. Ontdek het laatste nieuws over België en Zweden en zoek actuele standen, resultaten, Topscorers en Voorgaande winnaars van de EK-kwalificatie.

België en Zweden winnen laatste oefeninterland in aanloop naar EK Voetbal NU.nl

Sportredactie 19-10-23, 14:32 Laatste update: 19-10-23, 15:36. Jürgen Klopp en Mohamed Salah krijgen het aan de stok tijdens wedstrijd Liverpool. Het gestaakte duel tussen België en Zweden wordt niet meer uitgespeeld. De UEFA heeft besloten de ruststand als eindstand te hanteren. Het stond 1-1 toen de wedstrijd maandag definitief werd gestaakt.

AZNEC wordt uitgespeeld, wanneer is nog de vraag

Intussen vertelt een Zweeds gezin hoe het afgelopen nacht bij het verlaten van het Koning Boudewijnstadion truitjes kreeg van Belgische fans om zo minder op te vallen. Alle updates lees je.

‘ZwedenBelgië? Minimale overwinning op veteranen met spierpijn’ De Standaard

voetbal. Geen tweede helft meer in België - Zweden. De partij is stopgezet na de aanslag in centrum Brussel, vermoedelijk met twee Zweedse fans. Naar verluidt wilden de bezoekers niet meer.

Sweden vs Belgium PREDICTION & PREVIEW

Maar wat nu met die tweede helft die nog gespeeld moest worden tussen België en Zweden? Na 45 minuten werd de EK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Zweden gestaakt. Volgens het reglement.

Sweden 01 Belgium Ibra and Co. knocked out

De Zweedse premier Kristersson heeft in Brussel een herdenkingsceremonie bijgewoond voor de slachtoffers van de aanslag van maandagavond. Twee Zweden werden doodgeschoten, een derde raakte.

Sweden v Belgium Mirror Online

Här är kvällens startelva mot Belgien ️. Avspark 20.45 i TV6 & Viaplay 🇸🇪 pic.twitter.com/GlXU6jZrzc. — Svensk Fotboll (@svenskfotboll) October 16, 2023. Lees meer. Rode Duivels spelen niet voor spek en bonen, Zweden verslaan van belang. Wunderbar! Rode Duivels delen komische video ter ere van plaatsing EK 2024. Lees meer over: EK 2024.

België wint door hattrick Lukaku van Zweden, assist PSV'er Bakayoko bij debuut

Het EK-kwalificatieduel tussen België en Zweden hoeft niet uitgespeeld te worden, zo heeft de UEFA donderdagmiddag besloten. Zodoende is de wedstrijd dus geëindigd in een 1-1 gelijkspel.

België Zweden kijken 16.10.2023 Live HD 17 uur geleden — 2 u Gestione del verde beeozanam

Supporters die maandagavond de gestaakte EK-kwalificatiewedstrijd van België tegen Zweden bijwoonden, krijgen ter compensatie korting op de ticketprijs voor het oefenduel van 15 november tegen.

BelgiëZweden wordt niet uitgespeeld, 11ruststand geldt als uitslag r/NUjijDiscussies

De maandagavond bij de rust gestaakte EK-kwalificatiewedstrijd tussen de Rode Duivels en Zweden wordt niet hervat. De ruststand 1-1 is de eindstand van de match. Dat heeft de Europese Voetbalconfederatie (UEFA) donderdag bekendgemaakt.