Estafettevrouwen pakken op WK indoor zilver op 4x400 meter Leeuwarder Courant

Femke Bol pakt ook WKgoud op 4x400 meter estafette met vrouwenteam Nieuws uit de regio Amersfoort

4x400 Metres Relay women. 4x400 Metres Relay. women. 27 Aug 2023 21:50. Photo Finish. Official Startlist. Official Result.

取寄 スタンス レディース 4X400 レース Stance women Race Natural 最初の

Op het WK Atletiek in Budapest plaatste de Nederlandse estafetteploeg voor vrouwen zich voor de finale op de 4 keer 400 meter. Slotloopster Femke Bol, eerder al goed voor goud op de 400 meter horden, wist Nederland als derde over de streep te brengen, waardoor de vrouwen direct geplaatst zijn voor de finale op zondagavond.

Wk estafette

Op dag zes werden de vrouwen op de 4x400 meter Europees kampioen in een Nederlands record. Vrouwen Europees kampioen. TeamNL won de Europese titel op de 4x400 meter. Eveline Saalberg, Lieke Klaver, Lisanne de Witte en Femke Bol liepen 3:20.87 minuten, een dik Nederlands record en de beste Europese prestatie dit jaar..

Vrouwen 4x400m Estafette YouTube

Laatste wissel gaat mis bij Nederland in finale 4x100 meter estafette. Vrijdag in de series werd de finale gehaald met Marije van Hunenstijn en Jamile Samuel. Die twee moesten bij de eindstrijd.

Estafettevrouwen gediskwalificeerd op 4x400 meter na foute wissel ‘We gaan met zijn allen een

POS ATHLETE NAT MARK; 1: Netherlands. Eveline SAALBERG. Lieke KLAVER. Cathelijn PEETERS. Femke BOL. NED: 3:20.72 WL: 2: Jamaica. Candice MCLEOD. Janieve RUSSELL.

Succesvolle 4x 400 meter estafette Astylos Tiel

Het Belgische vrouwenestafetteteam 4 x 400 m is de ploeg die België vertegenwoordigt in internationale atletiekwedstrijden op de 4 x 400 meter estafette. De ploeg wordt gevormd door de Koninklijke Belgische Atletiekbond, de Belgische atletiekfederatie. De bijnaam van de estafetteploeg is de Belgian Cheetahs, een naam die in 2018 werd bedacht.

Derde goud voor Bol op EK atletiek EK atletiek

De atletes van de 4x400 estafette zijn bij de WK atletiek in Boedapest doorgedrongen tot de finale. Eveline Saalberg, Cathelijn Peeters, Lisanne de Witte en Femke Bol liepen in hun serie naar de.

Goud voor Nederland op 4x400 meter estafette NOS Jeugdjournaal

The Dutch track athletes taking part in the women's 4x400 meter relay race won gold at the World Athletics Championships in Budapest on Sunday. Led by Femke Bol and Lieke Klaver, the foursome ran to the title, setting a new Dutch record in the process. It was the fifth medal for the Dutch team at the World Championships, the most the Netherlands has ever won at the annual event.

Estafettevrouwen 4x400 meter naar WKfinale én Spelen

De 4 × 400 m estafette is een atletiekonderdeel waarbij elk team, bestaande uit vier lopers, elk viermaal 400 meter of 1 ronde op de piste moet lopen. Meestal wordt dit onderdeel gehouden als laatste nummer van een atletiekwedstrijd. De lopers hebben een wisselvak van 20 meter (normaal gesproken gemarkeerd met twee blauwe lijnen), waarin het estafettestokje overgedragen dient te worden.

Estafettevrouwen bij WK achtste op 4x400 meter RTL Nieuws

De Nederlandse estafetteloopsters hebben in Boedapest onder aanvoering van Femke Bol de wereldkampioenschappen atletiek afgesloten met een sensationele wereldtitel op de 4x400 meter. Het kwartet.

Nederland na ongekende inhaalrace Femke Bol en nationaal record naar finale 4x400 meter Foto

De 4x400 meter vrouwen op de Wereldkampioenschappen atletiek 2023 vond plaats op 26 en 27 augustus 2023 in het Nationaal Atletiekcentrum van Boedapest. Records. Voorafgaand aan het toernooi waren dit het wereldrecord en het kampioenschapsrecord: Wereldrecord: Tatyana Ledovskaya.

Femke Bol doet het weer! Tweede goud met estafetteteam op WK atletiek Dagblad van het Noorden

IerlandIRL. 3:28.92. Resultaten. Advertentie. Get a full summary of 4 x 400m estafette Vrouwen Finale at Wereldindoorkampioenschappen. Follow this season's top names in Atletiek and get the latest results.

Bol in topvorm slaat finale gemengde estafette 4x400 meter over RTL Nieuws

Blijf op de hoogte van de Europese kampioenschappen atletiek via https://www.atletiek.nl/toernooien/ek-atletiek-munchen/ #TeamNL #atletiek #munich2022

Estafettevrouwen naar finale 4x400 meter RTL Nieuws

De Nederlandse estafetteloopsters hebben op de 4x400 meter goud veroverd bij de EK atletiek in München. Dat betekende het derde goud van deze Europese kampioenschappen voor Femke Bol. De.

Kwartet 4x400 vrouwen mist medaille op WK estafette RTL Nieuws

De Nederlandse vrouwenploeg start zondagavond bij de WK indoor als favoriet in de finale van de 4x400 meter. Bol, zaterdagavond nog wereldkampioene individueel, bezorgt het kwartet de seriezege.

Met Zwitserse precisie werkt Meuwly aan succes Nederlandse estafettes en 400 meter NOS

Het Nederlandse damesestafetteteam liep op het WK atletiek naar de gouden medaille op de 4x400 meter. Eveline Saalberg, Lieke Klaver, Cathelijn Peeters en Femke Bol waren dankzij een gigantische eindsprint van Bol net sneller dan Jamaica. Groot-Brittannië eindigde op de derde plek. WK Atletiek | Estafetteploeg pakt goud op 4x400 na fenomenale.